ПВЦ спортни настилки

ПВЦ настилка Тарафлекс Сърфейс

Тарафлекс Сърфейс е спортна настилка с дебелина 2,1 мм и се състои от износващ слой чисто ПВЦ и еластична подложка. Приложението на настилката е фитнес зали, зали за упражнения..

ПВЦ настилка Тарафлекс МултиЮз

Тарафлекс Мултиюз е спортна настилка с дебелина 6,2 мм и се състои от износващ слой от чисто ПВЦ с дебелина 2,0 мм и еластична подложка Дмакс, армирана с пвц мрежа. ПВЦ настилката притежава мекота 25 % и е категория П1 съгласно ЕН 14904. Истинска спортна настилка с мултифункционално приложение. Използва се мултифункционални спортни зали и физкултурни салони.

ПВЦ настилка Тарафлекс Спорт М Еволюшън

Тарафлекс М Еволюшън е спортна настилка с дебелина 7 мм и се състои от износващ слой от чисто ПВЦ с дебелина 2,0 мм и еластична подложка Дмакс, армирана с пвц мрежа. ПВЦ настилката притежава мекота 30 % и е категория П1 съгласно ЕН 14904. Истинска спортна настилка с мултифункционално приложение. Използва се мултифункционални спортни зали и физкултурни салони. Настилката е FIVB, IHF, EHF сертифицирана и това я прави подходяща за използване на международно ниво – Европейски, Световни, Олипмийски Игри.

ПВЦ настилка Тарафлекс Спорт М Пърформанс

Тарафлекс М Пърформанс е спортна настилка с дебелина 9 мм и се състои от износващ слой от чисто ПВЦ с дебелина 2,0 мм и 2на еластична подложка Дмакс, армирана с двойна пвц мрежа. ПВЦ настилката притежава мекота 35 % и е категория П2 съгласно ЕН 14904. Истинска спортна настилка с мултифункционално приложение. Използва се мултифункционални спортни зали и физкултурни салони. Настилката е FIVB, IHF, EHF сертифицирана и това я прави подходяща за използване на международно ниво – Европейски, Световни, Олипмийски Игри.

ПВЦ настилка Тарафлекс Спорт М Комфорт

Тарафлекс М Комфорт е спортна настилка с дебелина 12 мм и се състои от износващ слой от чисто ПВЦ с дебелина 2,0 мм и 3на еластична подложка Дмакс, армирана с двойна пвц мрежа. ПВЦ настилката притежава мекота 45 % и е категория П3 съгласно ЕН 14904. Истинска спортна настилка с мултифункционално приложение. Използва се мултифункционални спортни зали и физкултурни салони. Настилката е FIVB, IHF, EHF сертифицирана и това я прави подходяща за използване на международно ниво – Европейски, Световни, Олипмийски Игри.

Специализирани ПВЦ настилки Тарафлекс

Тарафлекс Тенис – 6,2 мм ПВЦ настилка одобрена от ITF. Може да се използва, като трайно залепена или подвижна настилка.
Тарафлекс Бадминтон – 3,9 мм, 4,5 мм и 7 мм ПВЦ настилка одобрена от IBF . Настилката може д асе използва, като трайно залепена или подвижна настилка.
Тарафлекс Тенис на Маса - 3,7 мм, 4,5 мм и 6,2 мм ПВЦ настилка одобрена от ITTF . Настилката може да се използва, като трайно залепена или подвижна настилка.

ПВЦ настилка Рикриейшън

Рикриейшън е спортна настилка с дебелина 3,4,5 или 6 мм и се състои от износващ слой от чисто ПВЦ с дебелина 1,0 или 1,5 мм и еластична подложка. ПВЦ настилката притежава мекота по малка от 25 % за дебелини 3 и 4,5 мм и дебелина 25% , категория П1 за дебелина 6 мм. Ценова спортна настилка с мултифункционално приложение. Използва се мултифункционални спортни зали и физкултурни салони.

GERFLOR

ПВЦ спортните настилки, производство на Герфлор, Франция са високакчествени спортни настилки, предназначени за професионални и тренировъчни спортни прояви. Те се предлагат в две серии. Първата е професионална и се използват за професионална употреба и носят познатото търговско наименование Тарафлекс. Тарафлекс притежават лаково покритие Протексол, което улеснява почистването на повърхността и не изисква полагането на допълнителни, лакови покрития. Серията настилки Тарафлекс се използва на 11 последователни, Олимпийски Игри, от Монреал 1976 до Рио 2016 г. на проявите волейбол, хандбал, тенис на маса и др. Тарафлекс е официалната настилка на всички FIVB и EHF прояви по волейбол, включително Мъжка Световна Волейболна Лига, Световни и Европейски Първенства. Тарафлекс е най-често използваната, съзтезателна, спортна настилка в света, като годишно на нея се провеждат над 3500 спортни прояви, в спортни зали. Втората серия, спортни настилки е основно за спортни зали и физкултурни салони без професионална употреба и носят търговското наименование Рикриеъшън. Рикриейшън притежават лаково покритие ПурПротект, кето улеснява почистването и поддръжката..
Герфлор са одобрени и сертифицирани от FIVB, FIBA, IHF, ITF, ITTF, EN 14904, СЕ маркирани, притежават ISO 9001 / 14001сертификати за производство.

Герфлор е основана през 1937 г. като днес е един от най-големите производители на PVC подови настилки в света. Компанията разполага със 10 завода, около 2500 служители и реализира годишно 50 млн. м2 настилки в повече от 100 страни. GERFLOR винаги се стреми да осигури най-подходящата PVC настилка, така че да посрещне специфичните изисквания на всеки проект, без значение в кой отрасъл е. Фирмата залага в работата си на големи индустриални инвестиции, широко международно присъствие и стриктна екологична политика. През 2015 г Герфлор придоби най-големият производител в САЩ на дървени и модулни, спортни настилки Конор Спорт и Спорт Корт. С тази придобивка Герфлор се превърна най-големият производител на спортни настилки в света.

GERFLOR предлага няколко покрития на настилката, които улесняват поддръжката:

1. ProtecsolR – UV-устойчиво полиуретаново покритие.
Това уникално полиуретаново покритие предпазва настилката от надраскване и не изисква полиране през целия живот на продукта, което се дължи на състава на ПротексолR, технологията на полагане и дебелината на покритието. /> 2. PUR – полиуретаново покритие.
С него се третират гъвкавите хомогенни настилки, серията “Транзит Акустик” и “Нера”. То улеснява поддръжката, като полирането след инсталиране на настилката е излишно докато хигиенните и естетичните й характеристики се оценяват като подходящи от персонала по поддръжката.

3. PUR-protect – ново, уникално UV-устойчиво покритие

4. SanosolR – покритие за антибактериална и антисептична защита.
С покритието се третират всички PVC настилки, без хомогенните, за да се осигури перфектна и трайна хигиена. При хомогенните настилки тези качества са заложени в самия производствен процес.

PVC подовите настилки GERFLOR се произвеждат на рула и на плочи, в следните модификации:

1. Хомогенни PVC настилки – състоят се от PVC, химикали и пълнители.
2. Хетерогенни PVC настилки – състоят се от износващ слой от чисто PVC, мрежа от фибростъкло и компактна или шумоизолираща подложка, в зависимост от серията.
3. Спортни PVC настилки – състоят се от износващ слой от чист оПВЦ, мреж аот фибростъкло и мек, омекотяващ слой за спортна мекота.

НАШИ ПРОЕКТИ

blog lam dep | toc dep | giam can nhanh

|

toc ngan dep 2016 | duong da dep | 999+ kieu vay dep 2016

| toc dep 2016 | du lichdia diem an uong

xem hai

the best premium magento themes

dat ten cho con

áo sơ mi nữ

giảm cân nhanh

kiểu tóc đẹp

đặt tên hay cho con

xu hướng thời trangPhunuso.vn

shop giày nữ

giày lười nữgiày thể thao nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thonmau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcmphụ kiện thời trang giá rẻ