Спортни зали

ПВЦ спортни настилки

ПВЦ настилка Тарафлекс Сърфейс

Тарафлекс Сърфейс е спортна настилка с дебелина 2,1 мм и се състои от износващ слой чисто ПВЦ и еластична подложка. Приложението на настилката е фитнес зали, зали за упражнения..

ПВЦ настилка Тарафлекс МултиЮз

Тарафлекс Мултиюз е спортна настилка с дебелина 6,2 мм и се състои от износващ слой от чисто ПВЦ с дебелина 2,0 мм и еластична подложка Дмакс, армирана с пвц мрежа. ПВЦ настилката притежава мекота 25 % и е категория П1 съгласно ЕН 14904. Истинска спортна настилка с мултифункционално приложение. Използва се мултифункционални спортни зали и физкултурни салони.

ПВЦ настилка Тарафлекс Спорт М Еволюшън

Тарафлекс М Еволюшън е спортна настилка с дебелина 7 мм и се състои от износващ слой от чисто ПВЦ с дебелина 2,0 мм и еластична подложка Дмакс, армирана с пвц мрежа. ПВЦ настилката притежава мекота 30 % и е категория П1 съгласно ЕН 14904. Истинска спортна настилка с мултифункционално приложение. Използва се мултифункционални спортни зали и физкултурни салони. Настилката е FIVB, IHF, EHF сертифицирана и това я прави подходяща за използване на международно ниво – Европейски, Световни, Олипмийски Игри.

ПВЦ настилка Тарафлекс Спорт М Пърформанс

Тарафлекс М Пърформанс е спортна настилка с дебелина 9 мм и се състои от износващ слой от чисто ПВЦ с дебелина 2,0 мм и 2на еластична подложка Дмакс, армирана с двойна пвц мрежа. ПВЦ настилката притежава мекота 35 % и е категория П2 съгласно ЕН 14904. Истинска спортна настилка с мултифункционално приложение. Използва се мултифункционални спортни зали и физкултурни салони. Настилката е FIVB, IHF, EHF сертифицирана и това я прави подходяща за използване на международно ниво – Европейски, Световни, Олипмийски Игри.

ПВЦ настилка Тарафлекс Спорт М Комфорт

Тарафлекс М Комфорт е спортна настилка с дебелина 12 мм и се състои от износващ слой от чисто ПВЦ с дебелина 2,0 мм и 3на еластична подложка Дмакс, армирана с двойна пвц мрежа. ПВЦ настилката притежава мекота 45 % и е категория П3 съгласно ЕН 14904. Истинска спортна настилка с мултифункционално приложение. Използва се мултифункционални спортни зали и физкултурни салони. Настилката е FIVB, IHF, EHF сертифицирана и това я прави подходяща за използване на международно ниво – Европейски, Световни, Олипмийски Игри.

Специализирани ПВЦ настилки Тарафлекс

Тарафлекс Тенис – 6,2 мм ПВЦ настилка одобрена от ITF. Може да се използва, като трайно залепена или подвижна настилка.
Тарафлекс Бадминтон – 3,9 мм, 4,5 мм и 7 мм ПВЦ настилка одобрена от IBF . Настилката може д асе използва, като трайно залепена или подвижна настилка.
Тарафлекс Тенис на Маса - 3,7 мм, 4,5 мм и 6,2 мм ПВЦ настилка одобрена от ITTF . Настилката може да се използва, като трайно залепена или подвижна настилка.

ПВЦ настилка Рикриейшън

Рикриейшън е спортна настилка с дебелина 3,4,5 или 6 мм и се състои от износващ слой от чисто ПВЦ с дебелина 1,0 или 1,5 мм и еластична подложка. ПВЦ настилката притежава мекота по малка от 25 % за дебелини 3 и 4,5 мм и дебелина 25% , категория П1 за дебелина 6 мм. Ценова спортна настилка с мултифункционално приложение. Използва се мултифункционални спортни зали и физкултурни салони.

Полиуретанови спортни настилки

Мултифункционална настилка за спортни зали Конипур ХГ

ФИБА, ЕН 14904, ДИН 18032 сертифицирана, ЕН 13501-1 СЕ маркирана
Приложение: Спортна настилка Конипур ХГ - мултифункционални спортни зали за хандбал, волейбол, баскетбол, мини футбол, училищни спортни салони и др.
Описание:
Конипур ХГ е точково , еластична спортна настилка. Тя представлява комбинация от еластична, каучукова, рулонна основа и саморазливна полиуретанова, безфугова, износващ слой. Крайната повърхност е безфугова, мека, еластична спортна настилка от високо качество и професионално приложение. Тя е с матов завършек с цел незаслепяване на спортистите при игри на осветление. Изключително износоустойчива и дълготрайна.
Дебелина: от 6 до 16 мм.

Мултифункционална настилка за спортни зали Конипур АЕ

ФИБА, ЕН 14904, ДИН 18032 сертифицирана, ЕН 13501-1 СЕ маркирана
Приложение: Спортна настилка Конипур АЕ - мултифункционални спортни зали за хандбал, волейбол, баскетбол, мини футбол, училищни спортни салони и др.
Описание:
Конипур АЕ е площно еластична спортна настилка. Тя притежава стойност на шок абсорбция от 55 %, което я прави подходяща за използване при професионални спортни прояви. Тя представлява комбинация от еластична полиуретанова, рулонна основа, разпределящ слой от шперплат и саморазливен полиуретанов, безфугов, износващ слой. Крайната повърхност е безфугова, мека, зоново еластична спортна настилка от високо качество и професионално приложение. Тя е с матов завършек с цел незаслепяване на спортистите при игри на осветление. Изключително износоустойчива и дълготрайна.
Дебелина: 32 мм.

Спортни настилки от масивно дърво

Система Блубат /Унобат

ФИБА сертифицирани системи.

Блубат/Унобат спортни системи се състоят от 22 мм масивен паркет прикован към еднослойна еластична скара. Приложението на системите е спортни зали за всички видове спорт. Блубат/Унобат спортни системи могат да се изпълняват само върху равна основа. Те се отличават с високо качество и здравина, еластичност съгласно ЕН 14904 А3 или А4.
Монтажът на системите е лесен и бърз
Обща височина: 50 – 79 мм

Система Унобат 62+

ФИБА сертифицирана система.
Унобат 62+ спортна система се състои от 22 мм масивен паркет прикован към еднослойна еластична скара с гумени тампони, която е комбинирана с клинове за нивелиране. Приложението на системата е спортни зали за всички видове спорт. Унобат 62 + спортна система може да се изпълняват и върху неравна основа. Тя се отличава с високо качество и здравина, еластичност съгласно ЕН 14904 А4.
Обща височина 82 – 182 мм

Система ДуоБат 120+

ФИБА сертифицирана система.

Дуобат 120+ спортна система се състои от 22 мм с масивен паркет прикован към двуслойна, еластична скара с гумени тампони, която е комбинирана с клинове за нивелиране. Приложението на системата е спортни зали за всички видове спорт. Унобат 120 + спортна система може да се изпълнява и върху неравна основа. Тя се отличава с високо качество и здравина, еластичност съгласно ЕН 14904 А4.
Обща височина 120 – 220 мм

Системи Подвижен Паркет А3 и А4

ФИБА сертифицирана система.

Подвижен Паркет А3/А4 е подвижна, спортна система, която се състои от 22 мм масивен паркет, който е на панели с размери - 513 х 1800 мм. При модела А3 панелите се полагат директно върху еластична подложка, а при модела А4 панелите имат фабрично прикована еластична скара с гумени тампони. Приложението на системата е спортни зали за всички видове спорт, където е необходимо настилките д абъдат демонтируеми. Подвижните системи могат да се изпълняват върху равна основа само. Те се отличават с високо качество и здравина и еластичност съгласно ЕН 14904 А4.
Обща височина 32 или 40 мм

Юнкерс Комби Спорт перваз

Юнкерс Комби Спорт перваз могат да покрият отвор до 40 мм между дървената настилка и стената. Монтират се с фитинги за вентилация на дървената скара или без фитинги, където вентилация не се изисква. Тип на дървото: предлага с в бук, дъб, клен и ясен с матирана повърхност. Фабрично лакиран.

Размер: 38х48 мм

Юнкерс Стандарт Спорт перваз

Те могат да покрият отвор до 40 мм между дървената настилка и стената. Монтират се с фитинги за вентилация на дървената скара или без фитинги, където вентилация не се изисква. Тип на дървото: предлага с в бук и ясен с матирана повърхност. Фабрично лакиран.

Размер: 72 х 50 мм

Юнкерс капаци за отвори

Юнкерс капаци са подвижни капаци, които служат за затваряне на отвори в дървените спортни настилки Юнкерс. Те се използват за технически отвори , като такива за волейболни колове, баскетболни конструкции, кабели и др. подобни. С гумен-вакумен инструмент те лесно се изваждат.

Техническа информация

Размери:
диаметър: 95 / 126 / 170 мм
свободен отвор: 75 / 106 / 150 мм
Рамка: Предлага се с рамка от неръждаема стомана или месинг с 4ри фабрични дупки
Дърво: Предлагат се в бук, клен или ясен по заявка

НАШИ ПРОЕКТИ

blog lam dep | toc dep | giam can nhanh

|

toc ngan dep 2016 | duong da dep | 999+ kieu vay dep 2016

| toc dep 2016 | du lichdia diem an uong

xem hai

the best premium magento themes

dat ten cho con

áo sơ mi nữ

giảm cân nhanh

kiểu tóc đẹp

đặt tên hay cho con

xu hướng thời trangPhunuso.vn

shop giày nữ

giày lười nữgiày thể thao nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thonmau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcmphụ kiện thời trang giá rẻ